İran Emniyet Teşkilatı, Filistin İslami Cihad Hareketi İle İşbirliğine Gidiyor

  • 04 Mayıs 2016
  • 868 kez görüntülendi.
İran Emniyet Teşkilatı, Filistin İslami Cihad Hareketi İle İşbirliğine Gidiyor

İran İslam Cumhuriyeti Emniyet Teşkilatı Başkanı, kendilerinin Filistin İslami Cihad Hareketi ile her alanda işbirliğinde bulunmaya hazır olduklarını bildirdi.

İRİB. Haber ajansının bildirdiğine göre dün Tahran’da Filistin İslam-i Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Abdullah ile görüşen Polis teşkilatı başkanı Tuğgeneral Hüseyin Eşteri, İran güvenlik güçlerinin, bölge ülkeleri içerisinde en güçlü güvenlik birimlerinden olduğunu ve kendilerinin muhtelif alanlarda İslami Cihad Hareketi ile yakın işbirliğinde bulunmaya hazır olduklarını bildirdi.

Eşteri ayrıca, İran İslam Cumhuriyeti halkı, devleti ve hükümetinin mazlum Filistin halkına olan desteğine temasla, İran İslam Cumhuriyetinin her zaman siyoniszm ve terör örgütlerinin cinayetleri karşısında Filistin halkının destekçisi olduğunu bildirdi.

Filistin İslam-i Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Abdullah da bu görüşmede Filistin halkına yardım konusunda İslam İnkılabı Rehberi ve İran halkı ve devletinin girişimlerine teşekkürlerini bildirerek, Filistin’in şimdiye kadar, müslüman halklar içerisinde tefrika oluşturmak için İsrail’i kurdurtan dünya müstekbirliğinin komplo ve girişimlerini etkisiz hale getirdiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.