İran, Siyonist rejimin uluslararası mekanizmaları suistimal etmesi hususunda ikazda bulundu

  • 21 Ocak 2022
  • 119 kez görüntülendi.
İran, Siyonist rejimin uluslararası mekanizmaları suistimal etmesi hususunda ikazda bulundu

İran İslam Cumhuriyeti terör rejimi İsrail’in uluslararası mekanizmaları suistimal etmesi hususunda ikazda bulundu.

İran’ın BM Daimi Temsilciliği, BM Genel Kurulu’nda yayınladığı açıklama ile Siyonist rejimin uluslararası mekanizmaları kullanarak kendi cinayetlerini örtbas etme çabasında olduğunu bildirdi.

Açıklamada İran’ın her zaman her şart altında soykırımın açıklaması olmayacağını ve mahkum ettiği belirtilerek, İran’ın ikinci dünya savaşında bir çok Avrupalı mülteciye evsahipliği yaptığı ifade edildi.

İkinci dünya savaşlarının yayılmacı ve ırkçı politikalardan oluştuğu ifade edilen açıklamada hali hazırda Siyonist rejimin bu iki şeytani huyun bayraktarı olduğuna yer verildi ve uluslararası camianın iradesine rağmen bu rejimin dünyanın tek yayılmacı emeli olan ırkçı rejim olarak varlığına devam ettiği vurgulandı.

Siyonist rejimin her zaman cinayetlerini örtbas için ikinci dünya savaşı kurbanlarını ve Yahudileri  kullandığı ifade edilen açıklamada, bu rejim ve elebaşılarının geçen 70 sene boyunca Filistin halkı ve komşularına insanlık aleyhinde cinayetler işledikleri ifade edildi.

Açıklamada, soykırım, terör, etnik temizlik, yerleşim yerlerinin yıkılması ve insani ablukanın Siyonist rejimin her zaman işledikleri cinayetler olduğu ifade edilerek, tarihi faciaların önlenmesinin siyasi önyargılardan uzak tarihi araştırmalarla mümkün olabileceği vurgulandı ve Holokast konusundaki kararın kabul edilemez olduğu ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.