İran’ın batısında iki terörist öldürüldü

  • 29 Şubat 2016
  • 840 kez görüntülendi.
İran’ın batısında iki terörist öldürüldü
İslami İran içişleri bakan yardımcısı Hüseyin Zülfikari, İran’ın batısında yer alan Somar bölgesinde iki teröristin öldürüldüğünü söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Zülfikari, dün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teröristlerin Somar bölgesindeki girişimlerinin etkisiz hale getirildiğini belirterek; bir terör timinin İran’da terör saldırısı amacıyla Somar sınır bölgesinden ülkeye girmek istediklerini ama güvenlik güçlerinin uyanıklılığı sayesinde teröristlerin hedeflerine ulaşamadığını ve öldürüldüklerini ve onların üzerinden bir miktar silah da çıktığını söyledi.

İran içişleri bakan yardımcısı, söz konusu öldürülen teröristlerinin kimliklerinin belirlenmesiyle ilgili çalışmaların yapıldığını ve bununla ilgili bilgilerin daha sonra paylaşılacağını söyledi.

İran içişleri bakan yardımcısı, açıklamasında ayrıca cuma günü ülke genelindeki seçimlerin halkın işbirliği ve yetkililerin çabaları sonucu güven ve huzur içinde geçtiğini ve seçimler boyunca ülke genelinde güvenlik açısından bir sorunun yaşanmadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.