Irkçı Ä°srail’den Gazze’ye saldırı

  • 07 Åžubat 2017
  • 1.243 kez görüntülendi.
Irkçı Ä°srail’den Gazze’ye saldırı

Terör rejimi Ä°srail ordusuna ait savaÅŸ uçaklarının Gazze’nin Han Yunus kentine düzenlediÄŸi hava saldırılarında 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Irkçı Ä°srail ordusuna ait savaÅŸ uçakları, Gazze’nin doÄŸu kesiminde tarım arazileri ile kuzey kesiminde bazı boÅŸ arazileri bombaladı. Sınırda konuÅŸlanan Ä°srail topçu birliklerinin El-Beric beldesinin doÄŸu kesiminde Filistinli gruplara ait 2 askeri gözetleme kulesine de saldırı düzenlediÄŸi, saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi.

Öte yandan, yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ırkçı Ä°srail  savaÅŸ uçakları, Gazze’nin Han Yunus kentinde tarım arazilerine hava saldırıları düzenledi. Bombardımanda bölgedeki Filistinlilere ait binalarda büyük hasar meydana geldiÄŸi belirtildi.

Gazze’deki SaÄŸlık Bakanlığı Sözcüsü EÅŸref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, Ä°srail’in Han Yunus kentine düzenlediÄŸi saldırılarda vücuduna ÅŸarapnel parçaları isabet eden 2 kiÅŸinin yaralandığını ifade etti.

Bu arada ırkçı rejim Ä°srail helikopterlerinin  Nablus’ta zehirli çikolata ve pastalar attığı bildirildi.  Terör rejiminin bu giriÅŸiminin ardından Filistinlilere bu tür ürünlerden uzak durulması çaÄŸrısı yapıldı. Daha önce de terör rejimi  uyuÅŸturucu madde ihtiva eden sakızları Filistinliler arasında  dağıtmaya çalışmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.