İşgal Güçleri Batı Yaka’da 12 Filistinliyi Gözaltına Aldı ​

  • 13 Eylül 2018
  • 1.827 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka’da 12 Filistinliyi Gözaltına Aldı ​

İşgal güçleri bu sabah (13 Eylül Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin İsrail hedeflerine yönelik direniş eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle 12 Filistinliyi gözaltına aldığını ifade etti.

Bildiride, işgal askerlerinin Beytunya beldesinde gerçekleştirdikleri baskın ve aramalar sırasında tabanca ele geçirdikleri iddia edildi.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde esir Ceber Ebu Alya’nın Ramallah’ın doğusundaki El-Muğayyir köyünde bulunan evine baskın düzenledi.

İşgal güçleri Ramallah’ın batısındaki Safa köyünde de Halk Cephesi liderlerinden Ebu Merasil Kerace’nin evine baskın düzenleyerek işgal istihbaratına ifade vermeye çağırdı.

Ramallah’ın kuzeybatısındaki Beyt Rima köyüne baskın düzenleyen işgal güçleri, Muhammed Durra Er-Rimavi ve Adli Er-Rimavi isimli kardeşler ile İsmail Er-Rimavi isimli genci gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin batıdaki Deir Ebu Meşal köyüne de baskın düzenlediği ve Yahya Salah Ata isimli Filistinliyi gözaltına aldığı kaydedildi.

Bu arada, işgal güçlerinin El-Halil’in Eski Belde semtindeki Şuheda Caddesi’ni Yahudi bayram günleri bahanesiyle trafiğe kapattığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.