İshak Cihangiri: İran bölgenin güvenli limanıdır

  • 11 Şubat 2019
  • 1.865 kez görüntülendi.
İshak Cihangiri: İran bölgenin güvenli limanıdır

İslami İran cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri, İran’da güvenlik olmaması durumunda, bölge ülkelerinin bundan zarar göreceğini ifade etti.

İRNA’nın bildirdiğine göre İslami İran cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri İran’ın Şiraz kentinde bir etkinlikte yaptığı konuşmada İran’ın bölgenin güvenli limanı olduğunu kaydederek,” Batı Asya’da bu kadar huzursuzluk çıkarmaktan amaç, İran’da huzursuzluk çıkarmaktı, ancak ne mutlu ki bunu yapamamışlardır”diye kaydetti.

Amerika’lı yetkililerin İran halkının İslam İnkılabının 40. zafer yıldönümünü kutlayamayacağı yönündeki iddialarına değinen Cihangiri, İslam İnkılabı Rehberi’nin dahiyane yönlendirmeleri ve İran halkı ve hükümetinin dirayetiyle, Amerika’nın komplolarının boşa çıktığı ve İslam İnkılabının 40. zafer yıldönümü kutlamalarının geçen senelere kıyasla daha da görkemli bir şekilde düzenleneceğini ifade etti.

İran’da bugün 22 Behmen İslam İnkılabının 40. zafer yıldönümüdür ve bu münasebetle yurt genelinde geniş çaplı yürüyüşler düzenlenmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.