IŞİD, Kerkük’te 8 kişiyi korkunç bir şekilde katletti

  • 23 Ocak 2017
  • 1.004 kez görüntülendi.
IŞİD, Kerkük’te 8 kişiyi korkunç bir şekilde katletti

Terör örgütü IŞİD Kerkük eyaletinin Güney Batı kesiminde yeni bir cinayete imza atarak, 8 kişiyi korkunç bir şekilde katlettiler.

Es-Someriye haber ajansının Iraklı bir güvenlik yetkilisine dayanarak verdiği habere göre IŞİD terör örgütünün Huveyce şehri yakınlarında el-Bekare hava üssünde Irak ordusu ile işbirliğinde bulundukları gerekçesiyle 7 kişiyi loderlerin aldında ezerek feci şekilde öldürdüler.

teröristlerden birinin öldürülen Iraklılardan birinin göğsünü yararak kalbini çıkararak canlı canlı yediği bildirilmekte. Haberde öldürülenlerin Irak eski istihbarat örgütü üyeleri oldukları bildirilmekte.

Haziran 2014 tarihinde Huveyce şehrini işgal eden IŞİD terör örgütü şimdiye kadar şehir halkından onlarcasını hükümet güçleri ile işbirliğinde bulundukları gerekçesiyle idam etmişlerdir.

Irak ordusu ve halk seferberlik güçlerinin son operasyonlarında IŞİD’in işgalindeki toprakların önemli bir kısmı kurtarılmış ve cephede yenilgilerini telafi etmek isteyen teröristlerin halkı katliama yöneldikleri belirtilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.