IŞİD terör örgütünde iç savaş

  • 27 Ağustos 2016
  • 829 kez görüntülendi.
IŞİD terör örgütünde iç savaş

Irak’ın Neyneva eyaletinde yerel bir kaynak IŞİD terör örgütü ele başı Ebu Bekir Bağdadi’nin terör örgütünün Irak kolu güvenlik biriminde üç ana dalında geniş bir temizleme gerçekleştirdiğini bildirdi.

IŞİD terör örgütü ele başının özellikle Musul ve Çevresindeki IŞİD güvenlik kolunun hemen hemen tüm elemanlarını görevden aldığını belirten söz konusu Iraklı yetkili, Bağdadi’nin son büyük yenilgiler ardından böyle bir karar aldığını bildirdi.

Iraklı ordu ve halk direniş güçleri geçtiğimiz günlerde Musul kentini IŞİD terör örgütünden geri almak için operasyonlara başlamış bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.