“İslam ümmetinin birliği, tekfircilik ve siyonizmle tek mücadele yoludur”

  • 23 Ağustos 2017
  • 1.165 kez görüntülendi.
“İslam ümmetinin birliği, tekfircilik ve siyonizmle tek mücadele yoludur”

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı, Lübnan’daki görüşmelerinin devamında Lübnan Ehl-i Sünnet Müftüsü Şeyh Abdul-Latif Doryan ile yaptığı görüşmede, tekfircilik ve siyonizmle tek mücadele yolunun dünya Müslümanları’nın birleşmesi olduğunu kaydetti.

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Caberi Ensari, öğle saatlerinden önce Lübnan Ehl-i Sünnet Müftüsü’yle yaptığı görüşmede, Siyonist Rejim ile terörizmin İslam dünyasını tehdit eden iki büyük tehlike olduğunu belirterek, bu tehditlerle mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizdi, din adamlarının bu bağlamda üzerine önemli görevler düştüğünü vurguladı.
Lübnan Ehli Sünnet Müftüsü Şeyh Doryan ise bu görüşmede Ensari’nin söylediklerini onaylayarak, “Bu tehditlere karşı tek mücadele yolu, tüm İslami mezheplerle bölgedeki ülkelerin birleşmesidir. Kudüs ve Filistin’de yaşayan kardeşlerimiz Siyonistler tarafından saldırıya uğruyor, ancak İslami ülkeler bu konuyu dikkate almak yerine kendi aralarındaki anlaşmazlıklarla uğraşmaya devam ediyorlar” şeklinde konuştu./
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.