Kahraman Suriye Evlatları, Terörle Mücadeleyi Sürdürüyor

  • 07 Temmuz 2016
  • 806 kez görüntülendi.
Kahraman Suriye Evlatları, Terörle Mücadeleyi Sürdürüyor

Vatan koruyucuları Suriye ordu birlikleri yurdun muhtelif bölgelerinde askeri noktalara ve sivil bölgelere saldırı girişiminde bulunan teröristlere karşı koyarken, saldırganları ciddi kayıplara uğrattı.

HALEP:

Halep kırsalının kuzeyinde Mellah Bölgesi ve mezralarının tamamının terörden ve bıraktıkları bomba düzeneklerinden tamamen temizlendiğini ilan eden askeri bir kaynak SANA’ya açıklamasında; teröristlerin ana destek hatlarından biri sayılan Kastello Yolunu da ateş kontrolüne aldıklarını belirtti.

Kaynak ordu birliklerinin bölgede askeri mevkilere ve sivillere saldıran teröristleri kovalama operasyonlarını sürdürdüklerini aktarırken, geneli Nurettin Zenki Hareketine tabi çok sayıda teröristi etkisiz hale getirip kontrolleri altındaki bölgeleri genişlettiğini söyledi.

DEYREZZOR:

Deyrezzor’da ise askeri bir kaynak benzer bir açıklamada; ordu birliklerinin Deyrezzor Kentinin güneyine düşen Serda Dağı civarına ek olarak Cafra ve Askeri Havalimanı yakınlarında askeri mevkilere saldırmaya çalışan IŞİD çeteleri ile çatışmaya girdiklerini belirtti.

Kaynak çatışmalarda aralarında saha komutanlarının bulunduğu birçok teröristin öldürüldüğü çatışmalarda ağır silahlarla donatılmış araçlarının da imha edildiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.