Kasımi: Siyonist İsrail Rejimi İslam Ülkeleri Arasındaki İlişkileri Zedelemek İstiyor

  • 05 Mart 2018
  • 966 kez görüntülendi.
Kasımi: Siyonist İsrail Rejimi İslam Ülkeleri Arasındaki İlişkileri Zedelemek İstiyor

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, uluslararası basın kuruluşlarında yayınlanan “İsrail, Avrupalı ve ABD’li yetkililerden İran’ın füze programının kısıtlanmasını isteyecek” şeklindeki iddialara tepki gösterek, Siyonistlerin böylesi boş iddialarla hiçbir sonuca varamayacaklarını söyledi.

Kasımi, bu tür sözlere önem verilmemesi gerektiğini belirterek, “İşgalci Siyonist Rejim’in kimliği net ve açık ortadadır. Herkes bu rejimin on yıllar boyunca bölge ve İslam dünyasına karşı neler yaptığını iyi biliyor” dedi.

“İsrail politikası, İslam ülkeleri ilişkilerini tahrip edip İslam dünyasını zayıflatmaktır” diyen Kasımi, Siyonistlerin yıllar boyunca masum Filistin halkına ve bölgeye yönelik zorbalık uygulamaya çalıştığını ifade etti.

Bunlara ilave olarak Behram Kasımi, Siyonistlerce öne sürülen iddiaların yeni olmadığını ve İran dış politikasını etkilemeyeceğini kaydederek, “İran İslam Cumhuriyeti, kendi menfaatlerini herkesten daha iyi bildiği için geçmişte de ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğünü güçlü bir şekilde savunduğu gibi gelecekte de bu politikayı izlemeye devam edecektir. Elbette ki sarsılacak taraf bugün birçok zorluklarla karşılaşan Siyonist Rejim olacaktır” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.