Kudüs müftüsü, İsrail’in Mescidi Aksa’nın bazı yerlerine kameralar yerleştirmesini kınadı

  • 10 Mayıs 2016
  • 762 kez görüntülendi.
Kudüs müftüsü, İsrail’in Mescidi Aksa’nın bazı yerlerine kameralar yerleştirmesini kınadı

Kudüs müftüsü Şeyh Muhammed Hüseyin, terör rejimi İsrail’in Mescidi Aksa’nın bazı yerlerine kameralar yerleştirmesini kınadı.

Filistin özerk yönetimine bağlı vefa haber ajansına göre, Filistinli namaz kılanların ve Mescidi Aksa’ya giriş çıkış yapanların kontrolü için siyonistlerin kamera yerleştirmelerine tepki gösteren Kudüs müftüsü, yayınladığı bildiride, bu girişimi Mescidi Aksa’ya açık bir saldırı, ciddi bir tehdit olarak niteledi.

Kudüs müftüsü, siyonistlerin Mescidi Aksa’nın temelinde tünel oluşturmalarının Mescidi Aksa’nın tehlikeye girmesine neden olduğunu, bununla da yetinmeyerek, bu rejimin Mescidi Aksa’nın her yerine kameralar yerleştirdiğini bildirdi.

Kudüs müftüsü, uluslararası toplum ve kuruluşlara çağrıda bulunarak, siyonistlerin Kudüs’te nüfus dokusunu siyonistlerin lehine dönüştürmek, ayrıca Mescidi Aksa ile ilgili şom emellerinin gerçekleşmesini engellemek için gerekli girişimde bulunmaları ve bu rejime baskı yapmalarını istedi.

Kudüs müftüsü, İslam ülkeleri liderlerinden de, Mescidi Aksa’nın savunulması konusunda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmelerini istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.