Laricani’den Mısırlı mevkidaşına taziye mesajı

  • 11 Nisan 2017
  • 1.041 kez görüntülendi.
Laricani’den Mısırlı mevkidaşına taziye mesajı

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Mısır’da meydana gelen saldırıyla ilgili Mısırlı mevkidaşına taziye mesajı gönderdi.

Ali Laricani, Mısır’ın Tanta ve İskenderiye şehirlerindeki 2 kilisede meydana gelen bombalı saldırılarda hayatını kaybedenler ile çok sayıda yaralının bulunduğunu üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Bu saldırı nedeniyle Mısır devleti ve halkına başsağlığı dileyen Laricani, bu tür eylemlerin dinler arasına fitne sokmak için düznelendiğini belirtip şiddetle kınadı.

İran İslami Şura Meclisi Başkanı’nın taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:Dinlerin insanlığa getirdiği yüce değerler ile öğretilere uymayan terör eylemleri, insanlık ve tüm ilahi dinlere inananlar için en büyük tehdittir. Dolayısıyla bölgemizdeki üzücü olaylar nedeniyle terörizm olgusuna karşı her zamandan daha fazla ortak işbirliği yapılması gerekir.Teröre karşı mücadelede terör mağduru olan İran’ın Mısır’ın yanında olduğunu belirtmek isterim.3

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.