Maduro’dan İmam Ali Hamaney’e: Sizden çok şey öğrendim

  • 24 Kasım 2015
  • 967 kez görüntülendi.
Maduro’dan İmam Ali Hamaney’e: Sizden çok şey öğrendim

Venezuela devlet başkanı Nicolas Maduro, Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’le görüşmesinde, kendilerinden çok şey öğrendiğini söyledi.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney, GECF konferansı için gelen liderlerden Venezuela devlet başkanı Nicolas Maduro ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Maduro, İmam Hamaney’e olan sevgi ve saygısını belirtirken: “Önceki liderimiz Hugo Chavez, size ve İran’a büyük saygı duyuyordu. Ben de sizinle görüşmemizden birçok ders aldım. Sizin tavsiye ve sözleriniz ise bende çok etki bıraktı.” dedi.

Venezuela Devlet Başkanı ulusal bağımsızlığın korunması hususunda direnişin gerekliliğine dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı: “Emperyalizm, dünyada kargaşa ve kaoslar yaratıp ülkelerin kimliklerini küçümseyerek bağımsızlığı elimizden almak istiyor.”

Amerika’nın komplolarına karşı mücadeleye Venezuela’nın devlet ve millet olarak hazır olduklarını söyleyen Maduro: “Zatı Âliniz’in de vurguladığı üzere halkın desteği ve düşüncelerde infialler yaratarak düşmanları yenilgiye uğratabiliriz.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.