Mahmud Abbas Yönetimi Emekliye Ayrılan İsrail Subayının Veda Törenine Heyet Gönderdi

  • 11 Eylül 2017
  • 1.065 kez görüntülendi.
Mahmud Abbas Yönetimi Emekliye Ayrılan İsrail Subayının Veda Törenine Heyet Gönderdi

Filistin Yönetimi’ne bağlı subaylardan ve işadamlarından oluşan bir heyetin Batı Yaka’nın kuzeyindeki Cenin kentinde bir işgal subayının veda törenine katıldığı ifade edildi.

Salim kışlasında görevliyken emekli olan işgal subayının veda törenine katılan heyet, taraflar arasındaki işbirliğinin boyutuna bir kez daha dikkat çekti.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Filistin Yönetimi’ne bağlı irtibat biriminden bir heyet ile Cenin Ticaret Odası üyesi üç işadamı ve Filistin Yönetimi’ne yakın bazı isimler Cenin’deki işgal rejimi irtibat sorumlusunun işgal güçlerine ait Salim kışlasında yapılan veda törenine katıldı.

Filistin Yönetimi irtibat biriminden bir yetkilinin törende konuşma yaparak, emekliye ayrılan işgal subayının görevde olduğu süre boyunca taraflar arasında gerçekleştirilen işbirliğine ve koordinasyona övgüde bulunduğu ifade edildi.

Kaynaklar, Filistin Yönetimi heyetinin işgal rejimi milli marşının okunması ve saygı duruşu dahil törenin her aşamasında bulunduğunu söyledi.

Mescid-i Aksa olayları sırasında Filistin Yönetimi işgal rejimiyle koordinasyona son verildiğini açıklamasına rağmen işgal medyası taraflar arasında işbirliğinin kesintisiz devam ettiğini bildirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.