Muhsin Rızai: Savaşımız Şam Kapılarında Başlayıp Tahran’ın Sokaklarında Devam Ediyor

  • 02 Mart 2016
  • 860 kez görüntülendi.
Muhsin Rızai: Savaşımız Şam Kapılarında Başlayıp Tahran’ın Sokaklarında Devam Ediyor

İran Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Mohsin Rezai, Düşmanların bizimle sorunu; nükleer mesele veyahut füze meselesi değildir. Onlar, bizim bilimde ilerleyiş ve kalkınmamızı istemiyorlar.

Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Mohsin Rezai, bu sabah Devrim Muhafızları’nın askeri üniversitesi olan İmam Hüseyin Üniversitesi’de yaptığı konuşmada: “Düşmanların bizimle sorunu; nükleer mesele veyahut füze meselesi değildir.

Onlar, bizim bilimde ilerleyiş ve kalkınmamızı istemiyorlar. Ondan dolayı bize karşı yumuşak savaşa daha çok önem veriyorlar.” dedi.

Rezai, kendi sözlerine delil olarak: “Son zamanlarda CIA’in İran’a nüfuz için yükümlü olan elamanalrından birisi İran’a gelmiş ve Tahran’ın tüm üniversitelerini ziyaret etmiştir bu kişiye ait elimizde bir çok belgeler var bu belgeleri yakın bir gelecekte açıklayacağız.

Aynı kişi, Sovyetlerde açılım süreci başladığında oraya giden ilk kişidir. Yine bu kişi, nükleer anlaşmadan sonra da İran’a geliyor.” açıklamasını yaptı.

Mohsin Rezai sözlerine bu şekilde devam etti: Bu gün bizim savaşımız Şam’ın kapılarında başlayıp Tahran’ın sokaklarında devam ediyor. Orada savaşıp burada direniyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.