Netanyahu: Nükleer Anlaşma Batının Çok Büyük Hatasıydı

  • 22 Temmuz 2015
  • 804 kez görüntülendi.
Netanyahu: Nükleer Anlaşma Batının Çok Büyük Hatasıydı

Terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu’nun sözcüsü Mark Regev, İran’la nükleer konuda varılan anlaşmayı batı için çok büyük hata olarak niteledi.
Mark Regev, dün İsrail ordu radyosuna yaptığı açıklamada, İran ve Batılılar arasında varılan nükleer anlaşmaya tepki göstererek, söz konusu anlaşmanın İsrail açısından kabul edilemeyeceğini ve bu anlaşmanın batılılar için çok büyük hata olduğunu söyledi.
Siyonist yetkili, İran’la nükleer anlaşmaya vararak İran’a imtiyaz vermekle Tahran’ın bölgeyle ilgili siyasetlerinin değişeceğini zannedenlerin büyük bir yanlış içinde olduğunu belirterek, bu gerçeğin İranlı yetkililerin açıklamalarında çok açık bir şekilde görülebildiğini söyledi.
Siyonist yetkili, diğer Siyonist yetkililer gibi İran’ın bölgede terörizme destek verdiğini iddia etti.
Bilindiği gibi Suriye’de 2011’de buhranın başlamasının ardından Suriye’deki terörist gruplara destek verenler arasında terör rejimi İsrail de bulunuyor. Suriye’de yaralanan teröristlerin büyük bölümü İsrail’e intikal edilerek orada tedavi edildikten sonra Suriye’ye geri gönderiliyor. Bu arada Siyonist rejim teröristlere her türlü askeri destek de veriyor.
Terör rejimi yetkilisi, İsrail’in İran’la ilgili en iyi önerisinin İran aleyhindeki yaptırımların devamı olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.