Nuceba Genel Sekreteri: Arap Baharı, Direniş Baharına Dönüştü

  • 30 Haziran 2018
  • 1.732 kez görüntülendi.
Nuceba Genel Sekreteri: Arap Baharı, Direniş Baharına Dönüştü

Nuceba Hareketi Genel Sekreteri, “Savaş Medyası” yöneticileriyle yaptığı görüşmede; direnişin savaş muhabirlerinin cesaret ve fedakarlıklarını överek, bazı tavsiyelerde bulundu.

Şeyh Kabi; ABD’nin çizgisinde hareket eden medyayı, gerçeğin düşmanları olarak niteleyerek bu medyanın Washington ve müttefiklerinin çıkarları aleyhindeki her şeye sansür uyguladığını vurguladı.

Nusra Cephesi gibi dehşet ve vahşet yaratıp, ahlak ve değerlere karşı koyan her türlü grubun ABD tarafından doğrudan veya dolayı olarak desteklendiğine dikkat çeken Şeyh Kabi; “Savaş Medyası”na direnişin zaferleri üzerindeki olumlu rolü ve çabaları ve düşmanın aleyhindeki psikolojik harekatı ve yalanlarını ifşa etme çabalarından dolayı teşekkür etti.

Kabi, direniş kültürünün İslam toplumlarında Savaş Medyası’nın yardımıyla yerleştirilmesi zaruretine işaretle; direnişin, masum imamların çizdikleri meşru yol üzerinde hareket ettiğini vurguladı.

Nuceba Genel Sekreteri; “inanç silahını” ve “iman silahını ” direniş kültürünü güçlendiren iki temel olarak niteledi.

Bugün internetin uydu kanallarını geride bıraktığına dikkat çeken Kabi, medyanın sadece kamera ile sınırlı kalmadığını ifade etti.

Haşdi Şabi’nin üst düzey isimlerinden de olan Şeyh Kabi; ABD’nin IŞİD gibi tekfirci örgütleri kurarak, kendi iç sorunlarının üstünü örten mafya gruplardan oluştuğunu belirterek, Amerikalıların Vahabilik ideolojisini İslam ve Arap ülkelerinde yayması ve İslam’ın simasını bozması için Al-i Sudu İslam’ın temsilcisi olarak tanıttıklarını ifade etti.

Şeyh Kabi ayrıca, Amerikan medyasının gündeminde; ahlak, mezhep ve gelenek değerlerini yok etmenin yer aldığını hatırlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.