Reisi: Dünya gençlerinin İslami öğretilere ilgileri artıyor

  • 22 Nisan 2016
  • 837 kez görüntülendi.
Reisi: Dünya gençlerinin İslami öğretilere ilgileri artıyor

İran’ın kutsal Meşhed kentinde Kuds Rezevi Külliyesi müdürü Hüccetülislam İbrahim Reisi, dünya genelinde gençler arasında asil Muhammedi İslam ve Ehlibeyt’e yönelik eğilimin giderek arttığını söyledi.

Kuds Rezevi Külliyesi müdürü Hüccetülislam İbrahimi, dün Meşhet El’Alemiye el’Mustafa Kurumu başkanı Ayetullah Arafi ile görüşmesinde, bu kurumun bugün asil Muhammedi İslam ve İmam Humeyni’nin (r.a) hareketinin bayraktarlığını yaptığını söyledi.

Dünya genelinde gençlerin her geçen gün İslami öğretilere ilgilerinin daha bir arttığını belirten Reisi, El’Alemiye el’Mustafa Kurumu’nun bu konuda daha faal olabileceğini ve çok güzel bir şekilde bu alanda görev yapabileceğini söyledi.

Hüccetülislam Reisi, sözkonusu kurumun dinler arasında diyalog konusundaki çalışmalarına temasla, ‘Rezevi Kudüs Külliyesi Kurumu’nun İslam dünyasında İslam peygamberinin siyeri ve İslami öğretilerin en güzel şekilde anlatılması için ciddi bir misyon üstlenebileceğini söyledi.

Ayetullah Arafi de, başkanlığını yaptığı kurumun faaliyetleri hakkında rapor verirken, kurumlarının Rezevi Kudüs Külliyesi ile gerçek Muhammedi İslam’ın ve ehlibeytin tanıtımının yayılmasında dünya düzeyinde güzel bir işbirliği yapabileceklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.