Ruhani’den Fidel Castro mesajı

  • 26 Kasım 2016
  • 996 kez görüntülendi.
Ruhani’den Fidel Castro mesajı

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Küba devriminin lideri Fidel Castro’nun vefatı nedeniyle Küba devleti ve halkına taziye mesajı yayımladı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Küba Devlet Başkanı Raul Castro’ya yazdığı taziye mesajında, Küba devriminin lideri Fidel Castro’nun vefatı nedeniyle Küba devleti, halkına ve Latin Amerika bölgesinde başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Ruhani yayımladığı mesajda, “Sayın Küba Devlet Başkanı Raul Castro! Küba’nın yılmaz devrim lideri ağabeyimiz Fidel Castro’nun vefatı bizi derinden üzdü. Zülme maruz kalan milletlerin barış, adalet ve özgürlük gibi en bariz insani değerlerin ihlal edilmesinden acı çektiği bu çağda ne mutlu ki hürriyet ve adalet bayrağını gönüllerde dalganlandırmak için hayatlarının sonuna kadar verdikleri mücadeleye devam eden özgürlük yanlısı ve mücadeleci böyle insanlar vardır. Şahsım ve büyük İran halkı adına, Küba devriminin lideri Fidel Castro’nun vefatı nedeniyle Küba devleti ve halkına ve Latin Amerika bölgesine başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.