Şeyh Kasım: İsrail İle Anlaşma Yapanlar Kiralık Unsurlardır

  • 24 Ekim 2017
  • 1.147 kez görüntülendi.
Şeyh Kasım: İsrail İle Anlaşma Yapanlar Kiralık Unsurlardır

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, el-Mücteba Külliyesinde yaptığı konuşmada; düşman İsrail ile anlaşma yapan herkesin bu rejimin maşa ve uşağı olduğunu ifade etti.

İsrail ile anlaşma yapmanın hiçbir izahatı olmadığını söyleyen Şeyh Kasım; İsrail’in düşman olduğu ve düşman olarak kalacağını vurguladı.

Direnişin, İsrail ve tekfircileri kovmayı başardığını ve kazanımlara imza attığına dikkat çeken Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı; “Eğer direniş olmasaydı İsrail, Lübnan’dan çıkarılamazdı ve Lübnan güçlü olamazdı. Eğer direniş olmasaydı tekfirci terörizm, ordu, halk ve direniş üçgeni ile yenilmezdi.” ifadelerini kullandı.

ABD’nin işgal rejimi İsrail’in yanında durarak bir zalim güç rolü oynadığına temas eden Şeyh Kasım; ABD’nin kendi çıkarını bu kanser tümörünün yanında durmakta gördüğünü ifade etti.

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı sözlerinin devamında; ABD’nin İran’ın nükleer anlaşmasına karşı koyma konusunda yenildiğini ifade etti.

Lübnan Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Nasim Kasım; direniş sayesinde ABD’nin nükleer anlaşmayla mücadele, Suriye’yi tahrip etmek ve Siyonist rejime destek vermekte başarısız olduğunu ve yenilgilerin her geçen gün artacağını belirtti.

ABD’nin Suriye’yi tahrip etmekteki amacının bölgeyi parçalamak ve Yeni Ortadoğu kurmak olduğunu hatırlatan Şeyh Naim Kasım; bunun tehlikeli bir olay olduğunu, ancak ABD’nin projelerine engel olduklarını vurguladı.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı; nükleer anlaşmanın İran ile ABD arasında değil, uluslararası bir anlaşma olduğuna temasla, uluslararası anlaşmalara saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Naim Kasım; nükleer anlaşmanın çıkarlarını istediği gibi karşılamadığından ABD’nin nükleer anlaşmaya karşı çıktığını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.