Seyyid Hasan Nasrallah Aşura Töreninde Konuşma Yaptı

  • 17 Ekim 2015
  • 995 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah Aşura Töreninde Konuşma Yaptı

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri, Hüseyin (as) aşurasının insanlar karşısında sorumluluk üstlenmenin en iyi örneği olduğunu bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre dün akşam Beyrut’un Güney Zayihiye bölgesinde düzenlenen İmam Hüseyin (as)ın matem töreninde konuşan Lübnan Hizbullah harekete genel sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, insanlar karşısında sorumluluk alma konusunda en iyi örnek ve modelin Hüseyin Aşura kıyamı olduğunu, İmam Hüseyin (as)ın, onun vefakar yarenleri ve Hz. Zeynib (sa)ın fedakarlıkları olduğunu bildirdi.

Sömürü kültürünün bir ümmetin ve halkın muhtelif halklara bölünme siyaseti üzerine kurulu olduğunu ve bunun için de düşmanlar ve sömürgecilerin yıllardan beridir İslam dünyasını kendi yoğun yumuşak savaşlarına hedef aldıklarını belirten Seyyid Hasan Nasrullah, yumuşak savaşın muhtelif aşamaları bulunduğunu, İslam ve Arap ülkelerinde genel durum ve genel sorumluluğu hedef aldığını ve sorumluluk hissini müslümanlardan almak istediklerini söyledi.

Hizbullah hareketi genel sekreteri, müslümanların bugünkü sorumluluğunun insanların keramet ve izzetinin tahakkuku uğruna gayret göstermek olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.