Seyyid Hasan Nasrallah’ın Konuşmasından Satır Başları!

  • 03 Ocak 2022
  • 321 kez görüntülendi.
Seyyid Hasan Nasrallah’ın Konuşmasından Satır Başları!

Seyyid #Nasrallah: #Amerika #IŞİD‘i yarattı ve Irak’ta işlediği tüm suçlara yardım etti ve bu bahaneyle Irak’a geri döndü.

Seyyid #Nasrallah: #Süleymani‘nin şehid edilmesinden önce #Irak‘ı işgal eden ve zorbalığa uğratan ve katliamlar yapan #Amerika‘ydı.

Seyyid #Nasrallah: #Irak‘ın katil ile şehit arasında bir duruş sergilemesi gerektiği gibi, halklarımız ve ülkemiz de katil ile şehit arasında sağlam bir duruş belirlemelidir.

Seyyid #Nasrallah: Amerikalı katil Irak’ı işgal etti, on binlerce Iraklıyı öldürdü, ülkedeki yerleri yok etti, ülkenin zenginliğini yağmaladı ve Iraklılara karşı en kötü işkence biçimlerini uyguladı.

Seyyid #Nasrallah: #Amerika, tarihteki emsalsiz ikiyüzlü katildir!

Seyyid #Nasrallah: Washington’un getirdiği IŞİD’e karşı Irak halkının yanında ilk duran İran oldu.

#Nasrallah: Şehit Süleymani, işgale direnen ve Irak direniş gruplarının kurulmasına katkıda bulunan, onlara silah, güç ve ivme kazandıran kişidir. IŞİD getirildiğinde, şehirleri, köyleri ve kutsal yerleri savunmak için Irak halkının yanında ilk duran şehit, Hacı Kasım idi.

Seyyid #Nasrallah: Irak’ın bugün sahip olduğu güvenlik, şehitlerin lütfuyladır. #Irak‘ı destekleyen #İran ile cani #Amerika‘yı karşılaştırmak doğru mudur?

Seyyid #Nasrallah: Şehit liderler savaşçıların arasında yaşadılar, umutlarını, acılarını, açlığını ve susuzluğunu paylaştılar. #Irak‘ın yanında duran iki şehidin katliamları gerçekleştiren #Amerika ile karşılaştırılması FELAKETTİR.

Seyyid #Nasrallah: Şehit liderler savaşçıların arasında yaşadılar, umutlarını, acılarını, açlığını ve susuzluğunu paylaştılar. #Irak‘ın yanında duran iki şehidin katliamları gerçekleştiren #Amerika ile karşılaştırılması FELAKETTİR.

#Nasrallah: #IŞİD ideolojisi Suudi Arabistan’dan geldi ve Muhammed bin Salman, Suudi Arabistan’dan son on yılda Vahhabi ideolojisini dünyaya yaymasını isteyenin Amerika olduğunu kendisi söylüyor. Suudi Arabistan Irak’a intihar bombacıları ve intihar arabaları gönderiyordu.

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Suudi Arabistan gençlerini #Irak halkını öldürmeye, #İran da gençlerini Irak halkını savunmak için gönderdi. Herhangi bir insan vicdanı bir katili bir şehitle nasıl aynı görebilir?

Seyyid #Nasrallah: #Filistin on yıllardır Siyonistler tarafından işgal edildi ve Filistin halkının çektiği acılar biliniyor. Bölgedeki tüm “İsrail” suçlarından Amerika sorumludur, çünkü #İsrail‘i fonlayan, destekleyen, koruyan #Amerika‘dır.

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Amerika, Lübnan’daki tüm “#İsrail” katliamlarından ve suçlarından sorumludur!

Seyyid Nasrallah, Amerika’nın dostuymuş gibi davranan Lübnanlılara: “İsrail”in Lübnan’da yaptığı tüm savaşlar, baskınlar, katliamlar ve işkenceler Birleşmiş Milletler’in ve ABD’nin sorumluluğundadır. Peki ABD’ye nasıl bakıyoruz? O bir dost mu? Bunu söylemek bir faciadır!

Seyyid #Nasrallah: “#İsrail“in Lübnan’da yaptığı tüm savaşlar, baskınlar ve katliamlar #Amerika Birleşik Devletleri’nin sorumluluğundadır, Amerika’yı nasıl bir dost olarak görüyorsunuz?

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Suriye‘deki savaştan Amerika sorumludur. Suriye’de Suriyelileri öldürüp Suriye’yi yıkanın Amerikan yönetimi olduğu gerçeğini gözden kaçırmamak lazım. #Amerika #Irak‘ta olduğu gibi Suriye’de de mağlup oldu.

#Nasrallah: #Suriye‘ye yönelik Amerikan saldırganlığı devam ediyor ve #Suriye‘nin bugün karşı karşıya olduğu en kötü şey ekonomik abluka ve Sezar yasası… Suriye’yi yavaş yavaş ölüme terk ediyorlar. Bu suçu kim işliyor? Süleymani ve Ebu Mehdi’yi şehid eden KATİL #AMERİKA!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Yemen‘e ve halkına yönelik savaş, #Suudi Arabistan’ın yürüttüğü bir #Amerikan savaşıdır. Oradaki katliamların, katliamların ve yıkımın sorumlusu kim? İlk etapta #Amerika, Suudi #Arabistan ise Amerikalılar için çalışan bir ‘UŞAK’!

Seyyid #Nasrallah: #Amerika #Irak‘ta olduğu gibi #Suriye‘de de yenildi. Amerika, Suriye’deki Al-Tanf üssünü IŞİD’in Şam’ı tehdit etmesi için himayesi yapıyor.

Seyyid Hasan #Nasrallah: Bu Amerikalı katil her nereye gittiyse, şehid Süleymani de oradaydı. Kasım Süleymani, bu katile karşı zaferler kazanıyor, güç unsurları inşa ediyor ve denklemleri değiştiriyordu. Ve sonunda bu uğurda Kanını ve ruhunu verdi!

Seyyid Hassan #Nasrallah: Suikast suçu yeni bir farkındalık, içgörü ve çatışma aşaması oluşturdu. Cinayeti işleyenler, cezalarını ahiretten önce bu dünyada alacaklardır. Bu, devrimcilerin ve hürlerin vaadidir.

#AllahuEkber! Seyyid Hasan #Nasrallah: Şehid Süleymani ve arkadaşlarını şehid edenler, bu cinayeti işleyenler, cezalarını ahiretten önce bu dünyada alacaklardır. Bu, devrimcilerin ve hürlerin vaadidir!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Amerika‘nın iddiasına göre, Amerikan kuvvetleri Irak’tan ayrıldı ve geriye bir grup eğitmen, danışman ve yönetici kaldı. Bu iddia ve bundan sonrası #Irak halkının ve liderlerinin sorumluluğundadır.

Seyyid #Nasrallah: Amerikan kuvvetlerinin Irak’taki mevcudiyetine karşı hoşgörü, körlük veya çarpıtma, Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi El-Mühendis’in tekrar öldürülmesidir ve bu şehitlere sadakat için Iraklılar bu meseleyi takip etmelidir, Katiller Irak’tan çıkarılmalıdır.

Seyyid Nasrallah: Büyük şehit Kasım Süleymani’nin ve büyük şehit Ebu Mehdi Mühendis’in kanı, temsil ettikleri mazlumların ve cihatçıların kanıdır. Bütün kalpler ve vicdanlar haykırıyor. Halklar: Ey insanlar, gerçek ve kibirli düşmanınız ve saldırganlığın başı, Amerika’dır diyor!

Seyyid Hasan #Nasrallah: Ey insanlar; Bu şehidlerin akan kanı size gerçek ve kibirli düşmanınızı söylüyor. Saldırganlığın başı işgalin temeli #Amerika‘dır. Amerika, işgalin, fitnenin ve zorbalığın anasıdır.

Seyyid Hasan #Nasrallah: Medyada ve iletişim sitelerinde, Bağdat’taki Amerikan büyükelçisi barış güvercini ve birliğin koruyucusu oluyor ve Kasım #Süleymani bir suçlu ve katil oluyor. Evet, gerçekleri tersine çevirmek için elektronik paralı ordular var.

Seyyid Hassan #Nasrallah: İstatistik ve rakamlar dünyasında sunulanların çoğu yalandır ve psikolojik savaşın bir parçasıdır.

Seyyid Hasan #Nasrallah: “#Hizbullah #Lübnan‘ın ilişkilerini sabote ediyor” diyorlar. Soruyoruz: Kiminle ilişkiler? #Amerika ile mi? Bizi ilişkileri sabote etmekle suçladığınız düşman bu mu?

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Suriye‘de #IŞİD‘in arkasında kim vardı, eğer #IŞİD muzaffer olsaydı #Lübnan‘da tarihi felaket olurdu. IŞİD’in arkasında olan Sadece #Amerika mı? Peki ya #Suudi #Arabistan?

Seyyid Hasan #Nasrallah: Suudi kralı Hizbullah’a terörist diyor. Ey Suudi Kralı en büyük TERÖRİST sensin!

Seyyid #Nasrallah: #IŞİD‘in arkasında kim vardı? Suudi #Arabistan‘ın başını çektiği bu ülkeler iyi biliniyor. Onlar küresel savaşın ortağıydılar. Lübnan’da erkek ve kadınların kanına ve namusuna karşı komplo kuran bu katillerin karşısında durmaktan onur duyduk.

Seyyid Hasan #Nasrallah: Terörist, binlerce #Suudi tekfircisini Suriye ve Irak’a gönderen kişidir. Pak ve temiz olan Hizbullah terörist değildir. #Hizbullah insandır! Hizbullah Şehid #Süleymani‘nin dostudur. Katil #Amerika‘nın değil! Terörist sensin Ey #Suudi Kralı!

Seyyid Hassan #Nasrallah: Terörist, Lübnan’daki ve bölgedeki tüm fitne ve iç savaş gruplarını finanse eden kişidir ve o sizsiniz ey #Suudi Kralı!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Terörist #Yemen‘de mazlumlara karşı 7 yıl savaşan, insanları ve evleri yok eden, tüm savaşlarında Amerika’nın yanında yer alandır terörist. Terörist sensin ey #Suudi Kralı!

Seyyid Hasan #Nasrallah: #Terörist, on veya yüz binlerce Lübnanlıyı elinde tutan, onları rehin alan, Lübnan’ı ve #Lübnan Devletini her gün tehdit edendir. Terörist sensin ey Suudi Kralı!

Seyyid #Nasrallah: Herhangi bir Lübnanlı bakanın istifası Suudi Arabistan’ın pozisyonunu değiştirmeyecek. Çünkü #Suudi #Arabistan‘ın sorunu projesini yenenlerle ilgili!

#Nasrallah: #Suudi Arabistan’ın sorunu Lübnan’ın Suudi emirliğine dönüşmesini engelleyenlerle, yüzyılın anlaşmasının önünde duranlarla. #Suriye ve Irak’ta başarılı olunca Lübnanlıları camilerinde ve kiliselerinde katledecek projesinin yenilgiye uğratılmasına katkıda bulunanlarla!

Seyyid Hassan #Nasrallah: #Hizbullah dirençlidir, savunucudur, vatanseverdir, insancıldır ve onurludur ve anavatanını, milletini, halkını, insanlarını ve kutsallıklarını savunmaktadır. Terörist sizsiniz ey #Suudi Kralı!

Seyyid #Nasrallah: İnsanlara çağrımız düşmanı tanımak ve onu düşman edinmektir. Bu kan Allah’ın izniyle Amerikan ve İsrail işgali yok oluncaya kadar bizim, çocuklarımızın ve torunlarımızın damarlarında çığlık atmaya ve kükremeye devam edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.