Siyonist bakan: Hamas’ın lider kadrosuna suikast düzenlemeliyiz

  • 01 Eylül 2018
  • 1.486 kez görüntülendi.
Siyonist bakan: Hamas’ın lider kadrosuna suikast düzenlemeliyiz

Siyonist rejim eğitim bakanı Naftali Benett, bir kez daha Filistin İslami Direniş hareketi Hamas lider kadrosuna suikast düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin Siyonist Maariv gazetesinden naklen bildirdiğine göre Siyonist rejim eğitim bakanı Naftali Benett, Hamas lider kadrosunun suikaste uğratılması ve bu hareketin füze altyapılarının yok edilmesi gerektiğini söyledi.

Siyonist bakan açıklamasının devamında bir kez daha Hamas’ın silahsızlandırılması ve Filistin yasama meclisinde Hamas milletvekillerinin gözaltına alınması gerektiğini vurguladı.

Öte yandan Siyonist savaş bakanı Avigdor Lieberman, Naftali Bennet’in savaş bakanı olması durumunda bile bu rejimin Hamas lideri İsmail Hanye’ye suikast düzenleyemeyeceğini bildirdi.

Bu arada Hamas üst düzey yetkililerinden Yahya Musa yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Hamas liderlerini suikastle tehdit etmesinin Siyonistlerin korku ve dehşete kapılmasının habercisi olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.