Siyonist Haham İslam Dinine Karşı Kinini Kustu

  • 20 Ağustos 2017
  • 1.147 kez görüntülendi.
Siyonist Haham İslam Dinine Karşı Kinini Kustu

Siyonist Yahudi haham Meir Bar-Hen, geçen günlerde Barcelona kentinde meydana gelen terör saldırısını İslam karşıtı sözlerle değerlendirdi.

İQNA haber ajansının Al Alam tv kanalından aktardığına göre, Barcelona Baş Hahamı Meir Bar-Hen, geçen günlerde bu kentte meydana gelen, 14 kişinin hayatını kaybetmesi ve 100 kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısına yönelik İslamofobik bir yaklaşım sergiledi.

Meir Bar-Hen, bu terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Barcelona’daki Yahudiler ölüme mahkumdur. Çünkü İspanyalı yetkililer radikal İslam’la mücadele etmek istemiyorlar” dedi.

Yuhadilerden İspanya’yı terketmelerini isteyen haham, “Uzun bir zamana kadar burada kalacağımıza inanmıyorum. Yahudilerden İsrail’de emlak satın almaya karar vermelerini istiyorum. Cezayir ve Venezuela’daki Yahudilerin yanlışı tekrarlanmamalı. Ne kadar erken buradan çıkarsak bizim için daha yararlı olacak” ifadelerini kullandı.

Meir Bar-Hen, “Bu saldırılar Müslüman bir azınlığın aşırıcılığından kaynaklanıyor. Bu camaatten kurtulmak zordur. Onlar özellikle de Avrupa’ta daha da güçlü olacaklar. Zaten şimdi de Avrupa diye bir şey kalmamıştır” iddialarında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.