Siyonist İşgal Güçleri Dönüş Çadırlarına Uçaklarla Yanıcı Madde Attı ​

  • 08 Haziran 2018
  • 2.136 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Dönüş Çadırlarına Uçaklarla Yanıcı Madde Attı ​

Siyonist işgal uçaklarının bugün (8 Haziran Cuma) sabah Gazze’nin Rafah şehrinin doğusunda kurulan dönüş çadırına yanıcı madde atması sonucu çadırda yangın çıktığı belirtildi.

Filistin tv verdiği bilgide, işgal güçlerinin Rafah’ın doğusunda kurulan ve “Milyonluk Dönüş Yürüyüşü”ne hazırlık yapan Büyük Dönüş Yürüyüşü çadırıyla, gençlerin lastik yaktıkları noktaya yanıcı madde attıklarını söyledi.

Dönüş Yürüyüşü ve Kuşatmayı Kırma Heyeti, bazı dönüş çadırlarıyla eylemlerde kullanılan lastiklerin işgal uçaklarından atılan yanıcı maddelerle yakılmasının işgalcinin Büyük Dönüş Yürüyüşü karşısında afallayıp bocaladığını gösterdiğini belirtti.

Heyet tarafından yapılan açıklamada bu cinayetin işgalcinin bugün milyon kişiyle gösteri yapacak olan direnişçi Filistin halkından korktuğunun da göstergesi olduğu ifade edildi.

Çadırların ve lastiklerin yanmasına rağmen Dönüş Yürüyüşü’nün amacına ulaşıncaya kadar devam edeceğini hatırlatan Heyet, Filistin halkından Cuma namazından sonra Kudüs için milyon kişilik gösteriye katılmalarını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.