Siyonist İsrail Güçleri Batı Yaka’da Bu Sabah 7 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 08 Haziran 2015
  • 740 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Batı Yaka’da Bu Sabah 7 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Filistin halkına yönelik baskılarını ve zulmünü sürdüren işgal güçleri, bu sabah (8 Haziran Pazartesi) Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 7 Filistinliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında yaşlı bir Filistinlinin de olduğu belirtildi.

İşgal radyosu, işgal ordusunun bu sabah Filistinli dört kişiyi güvenlik güçlerince aranıyor oldukları gerekçesiyle gözaltına aldığını açıkladı.

İşgal güçlerinin Tulkerem’de, Nablus’a bağlı Asire beldesinde ve El-Halil’e bağlı Surif beldesinde üç kişiyi İslami Direniş Hareketi (Hamas)’a üye oldukları gerekçesiyle gözaltına aldığı ve dördüncü kişiyi de Ramallah’a bağlı Kaddura Kampı’nda gözaltına aldığı, gözaltına alınanların tamamının sorguya çekilmek üzere güvenlik merkezlerine sevk edildiği bildirildi.

İşgal güçleri bu sabah ayrıca El-Halil kent merkezindeki Tel Er-Ramide Mahallesi’ne düzenlediği baskın sırasında iki genci gözaltına aldı. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, mahalleye baskın düzenleyen işgal güçleri 25 yaşındaki Tarık Selheb ve 22 yaşındaki kardeşi Nizar Selheb’i gözaltına aldı.

İşgal güçleri, bu sabah El-Halil’in güneyindeki Es-Semu’ beldesinde birçok evde arama yaptı ve Hasan Cibril Ed-Değamin isimli hasta ve yaşlı Filistinliyi hiçbir gerekçe göstermeden gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.