Siyonist İsrail Güçleri Bu Sabah Kudüs’te Filistinli Bir Genci Gözaltına Aldı

  • 16 Şubat 2016
  • 717 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Bu Sabah Kudüs’te Filistinli Bir Genci Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (16 Şubat Salı) Kudüs kentinde Filistinli bir genci yanında bıçak taşıdığı gerekçesiyle gözaltına aldı.

Quds Press Haber Ajansı, görgü tanıklarına dayanarak verdiği haberde, işgal polisinin ve sınır muhafızlarının Filistinli genci Kudüs kent merkezinde Babu’l-Amud yakınlarında gözaltına aldığını belirtti. Gözaltına alınan gencin sorguya çekilmek üzere kentteki bir güvenlik merkezine götürüldüğü ifade edildi.

İşgal polisi, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, bu sabah Babu’l-Amud bölgesinde bıçaklama eylemi girişiminin engellendiğini öne sürdü ve Cenin kenti sakinlerinden yanında bıçak taşıyan 26 yaşında bir gencin gözaltına alındığını açıkladı.

İşgal güçleri dün de yine Babu’l-Amud yakınlarında 15 yaşındaki Rama Caabis isimli genç kızı bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin Filistinlilere yönelik cinayetlerine ve yargısız infazlarına gerekçe bulmak amacıyla son günlerde Filistinli gençlerin bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddialarını yoğunlaştırdığına dikkat çekildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.