Siyonist İsrail güçleri Golan’da alarma geçirildi

  • 17 Nisan 2018
  • 907 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçleri Golan’da alarma geçirildi

Siyonist İsrail rejimi savaş bakanı Suriye’nin son gelişmeleri ardından bu rejimin kuzey sınırlarındaki güçlerini teyakkuza geçirdi.

Filistin Enformasyon Merkezinin bildirdiğine göre İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, bugün yaptığı açıklamada, İsrail’in yeni bir konumda bulunduğunu, Lübnan ordusu Hizbullah ile birlikte ve Suriye ordusunun İran ile birlikte İsrail’e karşı ortak bir cephe oluşturduklarını bildirdi.

Bu sorununu halı hazırda İsrail’in en önemli meselesi olduğunu ve bunun için de ordu ve tüm istihbarat birimlerinin tamamen teyakkuz içinde olmalarını ve sınır bölgelerinde gerekli hazırlıkların artırılması gerektiğini bildirdi.

Öte yandan Yediot Ahronot gazetesi de işgal altındaki Golan bölgesinde İsrail askerlerinin büyük bir yığılma içinde olduğunu bildirdi.

Bu gelişmeler öyle bir ortamda yaşanmaktadır ki Pazartesi gecesi Homs’ta yer alan Şayrat hava limanı ile Şam etrafında yer alan El’Zamir hava limanına toplam 9 füze atılmış bulunmakta ve kaynaklar bu füzelerin siyonist İsrail rejimi tarafından fırlatılmış olabileceğini belirtmekteler.

İsrail savaş uçakları 9 Nisan tarihinde de Lübnan hava sahanlığını ihlal ederek, Suriye hava sahanlığına girmiş ve T-4 havaalanını bombardıman etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.