Siyonist İsrail Güçleri Nablus ve Kudüs’te Filistinli 8 Genci Tutukladı

  • 30 Mart 2016
  • 713 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Güçleri Nablus ve Kudüs’te Filistinli 8 Genci Tutukladı

Siyonist işgal güçlerinin Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde yer alan Havvara beldesine yaptığı operasyonda Filistinli 5 genci tutukladığı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine bilgi veren görgü şahitleri, Siyonist işgal ordusuna bağlı askerlerin dün (29 Mart Salı) gece geç saatlerde Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde yer alan Havvara beldesine girip bir çok eve baskın yaptığını, baskınlarla birlikte terör estirerek gerçekleştirilen aramalar sırasında Yezin Tarık, Mahmud Faris, Yahya İsmail, Yusuf Saud ve Muhammed Saud adlı Filistinli gençleri tutukladığını söyledi.

Gündüz de beldede devriye gezen işgal güçleri, belde yakınlarında yerleşimcilerin araçlarına taş atıldığını bahane ederek esnafı kepenk kapatmaya zorladı.

Diğer taraftan işgal güçleri Kudüs’ün birçok mahalle ve beldesine yaptığı baskınlarda üç genci tutukladı.

Kaynakların verdiği bilgiye göre dün gece işgal altındaki Kudüs’e bağlı Silvan, Cebel El-Mukebber ve Eski Belde semtiyle El-İseviyye köyüne baskın düzenleyen işgal güçleri, arama yaptığı evlerde Filistinli üç genci tutukladı.

Yıkım işini de sürdüren işgal güçleri bugün sabah erken saatlerde Kudüs’ün Es-Savane Mahallesi’nde hayvan yetiştiriciliği için kullanılan bir binayı yıktı. Bu, işgal güçlerinin 24 saat içinde Kudüs’te yaptığı ikinci yıkım oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.