Siyonist İsrail Ordusu Gazze Savaşını Andıran Bir Tatbikata Başladı…

  • 28 Aralık 2014
  • 713 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Ordusu Gazze Savaşını Andıran Bir Tatbikata Başladı…

Siyonist medya kaynakları, işgal güçlerinin birkaç gün önce Gazze’ye karşı yeni bir savaşı andıran askeri tatbikata başladığını belirttiler.

İşgal rejimi askeri istihbaratına yakınlığıyla bilinen Walla internet sitesinin konuyla ilgili verdiği haberde “tatbikatta nüfus bakımından oldukça yoğun bir bölge olan Gazze’ye karşı olası bir savaşta askerlerin nasıl hareket etmeleri gerektiği gösterilmek isteniyor. Ayrıca bu tatbikatlar aracılıyla işin gerçeği ve hakikati de kavratılmak ve karşılaşılabilecek tehlike ve engellere karşı askerlerin dikkatlerini çekmek amaçlanıyor” denildi.

Haberde, siteye konuşan üst rütbeli bir Siyonist askerin “uzun yılların ardından ordu ilk defa böylesi bir tatbikat yapıyor. Son Gazze savaşından çıkarılan derslerin ardından bu tatbikat yapıldı” ifadelerine yer verildi.

Haberde ayrıca, bu tatbikatlarla askerlere insanların kalabalık olduğu böyle bir yerde silahlı kişilerin nasıl kovalanacağı, kalabalıklar arasında çatışırken karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı nasıl hareket edecekleri ve bu durumda nasıl tavır belirleyeceklerinin öğretilmek istendiği ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.