Siyonist İsrail Ordusuna Ait Keşif Uçakları Nusra Cephesine Destek İçin Suriye Askeri Mevkisini Hedef Aldı

  • 10 Eylül 2016
  • 806 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail Ordusuna Ait Keşif Uçakları Nusra Cephesine Destek İçin Suriye Askeri Mevkisini Hedef Aldı

İşgalci İsrail’in Kaide Örgütünün Suriye kolu Nusra Cephesi ve çatısı altındaki teröristlere desteği kapsamında düşman İsrail savaş uçakları bugün sabah saatlerinde Kunaytra’nın Emel Mezraları eksenine hırçın bir saldırı başlatan teröristlere destek amaçlı olarak Tel el Şear Bölgesinde Suriye ordusunun bir mevkiine saldırdı.

SANA muhabiri düşman İsrail’in insansız bir keşif uçağının öğlen saatlerinde Ceba Köyünün doğusunda yer alan Tel Şear Bölgesinde askeri bir mevkii bir füzeyle hedef aldığını kaydetti. Muhabir düşman saldırı sonucunda mevkide maddi hasarın oluştuğunu aktardı.

Ordu birliklerimiz ve Halk Savunma Güçlerinin bugün il kırsalının kuzeyi Hadar beldesinin güneyinde Emel Mezraları bölgesinde askeri mevkilere saldıran ve geneli Nusra Cephesine tabi olan teröristlerle şiddetli çatışmalara girdiklerini ifade eden muhabir; suriye ordusunun saldırıyı başarıyla çökerttiklerini kaydetti. Muhabir çatışmalarda aralarında Ahmet Hüsnü ve Muhammed Nuaymi gibi azılı 9 saha komutanının bulunduğu yüksek sayıda teröristin araç ve ağır silahlarıyla etkisizleştirildiğini ifade etti.

Teröristlerin askeri noktalara saldırılarına eş zamanlı olarak Kunaytra kırsalının kuzeyinde yer alan Harfa Köyünde vatandaşların ev ve diğer mülklerini füze yağmuruna tuttuklarına dikkat çeken muhabir; bu saldırılarda özel ve kamu mülklerde ciddi maddi hasarın oluştuğunu söyledi.

İşgalci İsrail Nusra Cephesi ve çatısı altındaki teröristlere direk destekte bulunmasının yanı sıra ordu birliklerimiz karşısında yaşadıkları hezimetlerde morallerini yükseltmek için Suriye ordusunun mevkilerine saldırıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.