“Siyonist rejim ve bazı Arap ülkeleri, Hizbullah’ın prestijini zedelemeye çalışıyor”

  • 20 Åžubat 2018
  • 1.005 kez görüntülendi.
“Siyonist rejim ve bazı Arap ülkeleri, Hizbullah’ın prestijini zedelemeye çalışıyor”

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, bu hareketin parlamento seçimlerine katılacak adayların ismini açıklayarak, Siyonist rejim ve Fars Körfezi kıyısındaki ülkelerin siber ordularının kamuoyu nezdinde Hizbullah’ı tahrip etmeye çalıştığını belirtti.

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Mayıs 2018’de yapılacak parlamento seçimlerine hareket tarafından aday gösterilen isimleri açıkladı.

Nasrullah, bazı ülkelerin bu hareket, liderleri ve yetkililerini  tahrip etmek için yüzlerce milyon dolar harcadığına ve Siyonist rejim ve Fars Körfezi kıyısındaki ülkelerin siber ordularının kamuoyu nezdinde Hizbullah’ı tahrip etmeye çalıştığına dikkat çekerek, halkın Hizbullah’a karşı yapılan bu yoÄŸun saldırılara karşı uyanık olması gerektiÄŸini belirtti.

Nasrullah, parlamento seçimlerinin siyasi bir faaliyet olduÄŸunu ve Hizbullah’ın temsilcilik için uygun gördüğü isimleri parlamento seçimleri için aday gösterdiÄŸini kaydetti.

Hizbullah Genel Sekreteri, Emel ve Hizbullah arasında yapılan anlaşma uyarınca, iki temsilcisi olan Baabada başta olmak üzere bazı seçim bölgelerinde bir adayın Hizbullah ve başka bir adayın da Emel hareketinden olmasının kararlaştırıldığını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.