Suriye Genel Kurmay Başkanlığından Terörizmle Mücadele Kararlılığı Açıklaması

  • 08 Nisan 2017
  • 1.261 kez görüntülendi.
Suriye Genel Kurmay Başkanlığından Terörizmle Mücadele Kararlılığı Açıklaması

Suriye Genel Kurmay Başkanı Amerikan güçlerinin füze saldırılarına hedef olan Şuayrat hava üssünde yaptığı incelemelerde, Suriye ordusunun bu ülkede terörizmin kökünün tamamen kazınmasına kadar mücadeleye devam edeceğini bildirdi.

Hava üssünde dolaşıp ABD saldırısı sonrasında hava üssünde meydana gelen hasarlar ve zayiatı inceleyen Suriye Genel Kurmay Başkanı Korgeneral Ali Abdullah Yakub; alınan önlemler ve bu önlemlerin etkinliğini denetledi. Eyüp hava üssünde bulunan pilot ve teknisyenlerle buluşmasında bulundukları görevler ve ABD saldırısının durumu hakkında bilgi aldı.

Genelkurmay Başkanı Yakub; hava üssünde bulunan subay ve tüm personellerin sergiledikleri yüksek moral ve görev sorumluluğunun takdire şayan olduğunu vurgularken, Suriye’nin ordusu ve halkıyla terör örgütleri ve işverenlerine karşı saldırılarını azimle sürdüreceğinin altını çizdi.

Suriye Genelkurmay Başkanı; her zaman her ihtimale karşı hazır olma gereğinin altını çizerken, Suriye ordu birliklerinin muhtelif birlikleri ve üsleriyle daimi olarak vatanı savunma hazırlığında olma talimatları verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.