Suriye Ordusu Teröristleri Ağır Kayıplara Uğratıyor

  • 16 Temmuz 2018
  • 1.518 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu Teröristleri Ağır Kayıplara Uğratıyor

Suriye Ordu birliklerinin Dera kırsalının kuzeybatısında dış güçlere hizmet eden teröristleri sayı ve ekipman açısından büyük kayıplara uğratmaları ardından bir dizi belde ve köyü kurtarıp ahalisinin güvenliğini temin etti.

Askeri bir kaynak devam eden nitelikli operasyonlarda Kefar Şems, Um el Avsac, Tıyha ve Zemrin beldelerinin terörden kurtarıldıklarını belirtti.

Yaşanan çatışmalarda aralarında tehlikeli isimlerin bulunduğu yüksek sayıda teröristin öldürüldüğüne dikkat çeken kaynak, araç ve cephanelerinin yanı sıra siper ve karargahlarının da imha edildiğini kaydetti.

Askeri kaynak kurtarılan belde ve köylerde teröristlerin vatandaşların evlerine ve kamu mülklere yerleştirdikleri bomba düzeneklerini etkisizleştirme ve halkın güvenliğini temin etme amaçlı arama tarama operasyonun başlatıldığını ifade etti.

Bu beldelerde bulunan vatandaşların ordu birlikleri ile tam bir işbirliği içinde olduklarına vurgu yapan askeri kaynak; yıllardır maruz kaldıkları terörden kurtulmanın sevincini yaşayan halkın temel gereksinimlerinin karşılanmasında ordu birliklerimizin yardım ve destekte bulunduklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.