Suriye Ordusunun Terörist Temizliği Sürüyor

  • 07 AÄŸustos 2016
  • 906 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Terörist Temizliği Sürüyor

Suriye ordusu, Lazkiye bölgesinde diğer bir mıntıkayı daha teröristlerden kurtardılar.

El-Alem televizyonunun bildirdiğine göre Suriye hava güçlerinin Halep’te askeri akademiler civarında operasyon bölgesini ateş menziliyle azlederken, teröristlerin girdikleri bölgeleri temizleme operasyonunda bulunan güçlere de destek vermekteler.

Suriyeli askeri bir yetkili Suriye Hava güçlerinin Halep ve kırsalının Zerba, Raşidin, Ovram el Kübra ve Han el Asel eksenlerine ek olarak İdlib kırsalı Muarrat el Numan ve Serakib bölgelerinden Halep istikametinden seyir eden onlarca aracı taşıdıkları terörist ve cephaneyle birlikte imha ettiklerini belirterek; öldürülen yüksek sayıda teröristlerin arasında oldukça tehlikeli saha komutanlarının bulunduğuna dikkat çekti.

SANA’ya son açıklamasında askeri kaynak hava güçlerinin, büyük başarısızlıklarla ağır kayıplara uğrayan terör örgütlerin Hama ve İdlib’in muhtelif bölgelerinden getirmeye çalıştıkları destek ve ikmal konvoylarını tamamen imha ettiklerini belirtirken, onlarca aracın taşıdığı terörist ve cephaneyle yok edildiklerini ifade etti.

Diğer yandan askeri kaynak; terör gruplarının bugün şafak saatlerinde askeri akademiler eksenlerine büyük sayılarla yeniden saldırmaya çalıştıklarını aktardı.

Suriye ordusunun teröristler karşısındaki zaferlerinin devam ettiği bildirilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.