Suriyeli Onlarca Kahraman Genç, Gönüllü Vatan Savunma Birliklerine Katıldı

  • 26 Kasım 2015
  • 920 kez görüntülendi.
Suriyeli Onlarca Kahraman Genç, Gönüllü Vatan Savunma Birliklerine Katıldı

Şam Kırsalında Sivil toplum örgütleri ve din adamlarının girişimi ve valiliğin denetimi ile Cebel el Şeyh bölgesi köylerindeki onlarca genç, teröre karşı mücadelede kahraman Suriye ordu birliklerine takviye güç sağlamak amacıyla Gönüllü Vatan Savunma Birliklerine katıldılar.

Vatan Savunma Birliklerine katılan onlarca genç dün aileleriyle birlikte Şam Kırsal Kent Valilik binası önünde bir araya gelerek tekfirci teröre karşı destansı bir direniş sergileyen kahraman ordu birliklerine destek sloganları haykırdılar.

Şam Kırsalı Valisi Hüseyin Mahluf, Vatan Savunması Birliklerine katılan gençlerden ve ailelerinden oluşan bir grubu ağırlayarak Cebel el Şeyh köyleri sakinlerinin teröre karşı vatan savunmasında çok sayıda şehit verdiğine işaret etti.

Cebel el Şeyh köyleri ve beldeleri sakinlerinin vatanlarına ve topraklarına karşı sorumluluklarını layıkıyla omuzladıklarına dikkat çeken Mahluf; Cebel el Şeyh gençliğinin ve bütün ülke gençliğinin nihai zafere kadar kahraman ordu birliklerimiz ile omuz omuza mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

Görüşmeye Baas Partisi Şam Kırsalı Ofisi Sekreteri -Yönetim Kurulu Üyeleri ve Emniyet Müdürü katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.