Suriye’nin Tahran Elçisi: ABD, Suriye’ye saldırmak için uyduruk bir bahaneden yararlandı

  • 09 Nisan 2017
  • 1.136 kez görüntülendi.
Suriye’nin Tahran Elçisi: ABD, Suriye’ye saldırmak için uyduruk bir bahaneden yararlandı

Suriye’nin tahran büyük elçisi, Amerika’nın Suriye’nin stratejik Şuayrat askeri üssüne füze saldırısının, terörizme karşı Suriye devleti ve direniş eksenini güçlendirdiğini ve teröristler ve destekçilerinin amaçlarının akamete uğradığını bildirdi.

Suriye’nin tahran Büyük Elçisi Adnan Mahmud dün yaptığı bu açıklamada, Amerika’nın Suriye’ye aleni saldırısının, siyonistlerin amaçlarına hizmet konusunda Washington’un, katliam, tahrip ve ülkelerin hakimiyet hakkının ihlali gibi her türlü terörizm’den yararlanmakta olduğunu gösterdiğini söyledi.

Amerikanın Suriye’ye saldırısının siyonistler ve teröristlerin öteki destekçilerinin organizesiyle yapıldığını ve Amerika’nın bu saldırı ile gerçekte teröristlerin son dönemdeki yenilgilerini telafi etmeye çalıştığını belirten Adnan Mahmud, terörizmin daha da yayılmasını amaçlayan Amerika’nın bu saldırganlık ve tecavüzünün gerçekte terörizme karşı mücadele ve güvenliğin yeniden bölgeye kazandırılması yönündeki Suriye, İran ve Rusya stratejisini daha da güçlendirdiğini söyledi.

Suriye elçisi, Amerika’nın Suriye’ye saldırmak ve Suriye ordusunu zayıflatmak için kimyasal silah saldırısı gibi uyduruk bir bahaneden yararlandığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.