Tahran 29 ülkenin katılımıyla uluslar arası petrol fuarına ev sahipliği yapacak

  • 05 Mayıs 2015
  • 829 kez görüntülendi.
Tahran 29 ülkenin katılımıyla uluslar arası petrol fuarına ev sahipliği yapacak

20. Uluslar arası petrol, gaz ve petro kimya fuarı 1200 yerli ve 600 yabancı firmanın katılımıyla Tahran’da düzenlenecek.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre merkezi Tahran’da bulunan uluslar arası petrol fuarlar siyasetini belirleme konseyi başkanı Ekber Nimetullahi konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu fuarın, direniş ekonomisini vurgulamak amacıyla ve yerli şirketlerin özellikle kök bilim ve bilgisayar yazılım şirketlerinin ön palana çıkarılması hedefiyle 6 ila 9 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tahran’da düzenleneceğini bildirdi.

Bu fuara 29 ülkeden 600 yabancı şirketin katılacağını ve genellikle Avrupa, Asya ve Afrika’dan olan bu şirketlerin İtalya, Çin, Almanya, Rusya, Fransa, Belçika, İngiltere, Güney Kore, Malezya, Ukrayna, Avusturya, İsviçre, Kanada, Norveç, Polonya, Sudan ve Nijerya ülkelerinden olduklarını bildirdi.

Nimetullahi, nükleer görüşmelerde nihai anlaşmanın sağlanması durumunda bu fuara katılımın çok daha geniş olabileceğini ve uluslararası kartellerin de bu fuara büyük ilgi gösterdiklerini söyledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.