Tahran Cuma Namazı Hatibi: ABD Başkanı insan kılığına girmiş bir kurttur

  • 04 Ağustos 2018
  • 1.286 kez görüntülendi.
Tahran Cuma Namazı Hatibi: ABD Başkanı insan kılığına girmiş bir kurttur

Tahran Cuma Namazı Hutbelerinde konuşan Hüccet’ül İslam Kazım Sıddıki, “Yönetim görevini üslenen kişiler düşmanın füzelerine karşılık vermeyi bile göze alan insanlar gibi davranmalı. ABD’nin savaş komuta merkezi halihazırda onların hazine bakanlığı; böylece bize karşı tam bir ekonomik savaş başlatmış durumdalar” ifadelerinde bulundu.

Suriye’deki son gelişmelere de işaret eden Hüccet’ül İslam Sıddıki sözlerini şöyle sürdürdü: Tüm varlığıyla direnen Suriye zaferin son sayfasına ulaşmak üzere. Biz Suriye ile aynı direniş cephesinde yer almaktayız. Onların zaferi İslam ile direnişin zaferi anlamına gelir. Bu başarı ise ABD ile İsrail’in hayalkırıklığına uğramasını beraberinde getirecek.

Cuma Namazı Hatibi ilaveten, “Bu yönde Suudi Arabistan ile BAE’ye bağlı teröristlerin son darbeyi de yiyeceğini bekliyoruz. Yemen cephesinde de 4 bini aşkın Suudi ve BAE’li asker öldürülmüştür. Yemenli güçler balistik füze başta olmak üzere tüm savunma boyutlarında gelişmek üzereler” diye konuştu.

Hüccet’ül İslam Kazım Sıddıki son olarak şu değerlendirmelerde bulundu: ABD Başkanı insan kılığına girmiş birer kurttur. Daha önce nükleer anlaşmada yaptıkları yükümsüzlüğü gördük. Onlar müzakere edilebilecek taraf değiller.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.