Teröristler Suriye’de Ağır Kayıplarını İtiraf Ettiler

  • 03 Ağustos 2016
  • 782 kez görüntülendi.
Teröristler Suriye’de Ağır Kayıplarını İtiraf Ettiler

Türkiye ve Suudi Arabistan başta olmak üzere kimi rejimlerin Suriye ve halkına karşı kinleri ve sömürücü devletlere taşeronlukları kapsamında destekledikleri teröristler Halep kırsalının güneyinde son 24 saat içinde oldukça ciddi kayıplar verdiklerini itiraf ettiler.

Teröristler ve yandaş medyaları Suriye ordusu karşısında kayıplarının büyük olduğunu ifade ederken, aralarında tehlikeli terör komutanlarının bulunduğu onlarca teröristinin öldüğünü, yüksek sayıda araç ve büyük miktarda cephanelerinin de imha edildiğini ifade etti. Ölen terör komutanları arasında ‘Ahrar el Şam İslami Hareketi’nin Halep kırsalının güneyinde sözde askeri komutan yardımcısı olarak adlandırdıkları ‘Ebu Bekir el Şami’nin bulunduğuna dikkat çekilen haberlerde; aynı zamanda ‘Şam Cephesi’, Feylak el Şam’ (Şam Kolordusu), ‘Ceyşul Fetih’ (Fetih Ordusu) adlarıyla bilinen terör örgütlerinde bariz komutanların bulunduğu ifade edildi.

Çatışmalarda ölen onlarca teröristin kimliğini yayınlayan terör çeteleri; bunların arasında ayrıca Lübnanlı ‘Ebu Sabri’ lakaplı azılı bir teröristin bulunduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.