Tuğgeneral Cezairi: İran Silahlı Kuvvetleri, Hiçbir Şekilde Askeri Merkezlerinin Denetlenmesine İzin Vermeyecek

  • 10 Temmuz 2015
  • 852 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Cezairi: İran Silahlı Kuvvetleri, Hiçbir Şekilde Askeri Merkezlerinin Denetlenmesine İzin Vermeyecek

İran silahlı kuvvetler genelkurmay yardımcısı, İran İslam cumhuriyetinin ülkenin askeri mekanlarının denetlenmesine dair önceki bakış açısına vurgu yaptı.
İrib muhabirinin verdiği haberde, İran İslam cumhuriyeti silahlı kuvvetler genelkurmay yardımcısı tuğgeneral Mesut Cezairi dün yaptığı açıklamada, istikbar güçlerinin nükleer müzakerelerde aşırı taleplerde bulunmalarına işaretle, İran silahlı kuvvetlerinin hiçbir şekilde kendi askeri mekanlarının denetlenmesine izin vermeyeceğini vurguladı.
İran İslam cumhuriyeti silahlı kuvvetler genelkurmay yardımcısı tuğgeneral Mesut Cezairi sözlerinin devamında, İslam inkılabı rehberinin İran’ın her türlü askeri merkezlerine ulaşılması ve denetlenmelerinin yasaklanması konusunda almış oldukları tedbirlerin kesin ve geri dönülmez olduğunu ve yabancı güçlerin bu şom amaçlarına asla ulaşamayacaklarını dile getirdi.
Mesut Cezairi, İran İslam cumhuriyeti silahlı kuvvetlerinin savunma caydırıcılığı gücünün aktif olduğunu ve İran karşıtı her türlü girişime pişman edici yanıt verileceğini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.