Tuğgeneral Purdestan: İsfahan’da “Büyük Beyt’ul Mukaddes” tatbikatı düzenlenecek

  • 12 Mayıs 2015
  • 991 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Purdestan: İsfahan’da “Büyük Beyt’ul Mukaddes” tatbikatı düzenlenecek

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri komutanı İran’ın merkezinde bulunan İsfahan ilinde “Büyük Beytul Mukaddes Askeri Tatbikatı”nın düzenleneceğini bildirdi.

İRİB haber Ajansının bildirdiğine İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Ahmed Rıza Purdestan bu tatbikatın Mayıs ayı sonlarında iki füze aşamasında ve Vekâlet ortamı savaşı açısından İsfahan ilinde yapılacağını bildirdi.

Bu tatbikattan amacın vekâlet savaşı atmosferinde yer alacak güçlerin savunma gücü ve operasyon hazırlık oranının yükseltilmesi olduğunu belirten İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri komutanı Purdestan, düşman’ın yeni tehditleri ve yeni taktiklerinin yeni savunma taktikleri ve kapasitesini gerektirdiğini ve Beytul mukkades tatbikatının ikinci aşamasında bu yeni taktiğin değerlendirileceğini söyledi.

Amerika’nın son İran’a askeri saldırı konusundaki açıklamasına da değinen İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Kara Kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Purdestan, bu tehditlerin daha önce de var olduğunu, ama yine de İran İslam cumhuriyeti silahlı kuvvetlerinin ülke sınırları ve sınırların dışında düşman’ın her hareketini kontrol altında tuttuğunu ve mevcut tehditlere uygun taktiklerini hayata geçirildiğini söyledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.