Tümgeneral Musevi: Mukaddes değerlerimizi koruma konusunda sınırlamaya gitmeyeceğiz

  • 20 Haziran 2019
  • 643 kez görüntülendi.
Tümgeneral Musevi: Mukaddes değerlerimizi koruma konusunda sınırlamaya gitmeyeceğiz

Tümgeneral Musevi, İran’ın İsfehan kentinde füze ve topçu eğitim merkezini ziyaretinde yaptığı açıklamada, İran’ın izzeti ve gücünü şehitler kanı sayesinde elde ettiğini ve onların yolunu kararlıklıkla sürdüreceklerini belirterek, hiç bir gücün İran’a zarar veremeyeceğini söyledi.

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi de, dün gerçekleşen Bakanlar Kurulu Toplantısı sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, Umman Denizi’nde iki petrol tankerine düzenlenen saldırıdan İran’ı suçlu bulduğunu öne süren ABD’nin iddialarını yalanladı.

İran Silahlı Kuvvetleri’nin bölgeye ve uluslararası geçiş yollarına güvenlik sağlama konusunda katkıda bulunduğunu belirten Tuğgeneral Hatemi, ABD’nin İran’a karşı koymak için böyle iddialarda bulunduğunu söyledi.

Tuğgeneral Hatemi, ABD’nin İran halkına karşı acımasızca baskılar yaparak İranofobi projesi için zemin oluşturmakta olduğunu ifade etti.

İran Savunma Bakanı, ABD’nin suçlamasını reddederek, İran Silahlı Kuvvetleri’nin barış ve istikrarın yönünde hareket ettiğine dikkati çekti.

Tuğgeneral Hatemi petrol tankerlerine yaklaşan gemilerle ilgili yayınlanan görüntülerin mesnetsiz olduğunu açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.