Tümgeneral Süleymani’den İran bayrağı açıklaması

  • 18 Ocak 2018
  • 1.156 kez görüntülendi.
Tümgeneral Süleymani’den İran bayrağı açıklaması

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı, kutsal türbe koruyucuları şehitlerinden Mehdi Nevruzi’nin anasına yapılan törende gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tümgeneral Süleymani, kutsal türbe koruyucuları şehitlerinden Mehdi Nevruzi’nin anasına yapılan törende ülkedeki son kargaşa olaylarına işaret ederek, “Bir aptalın İran bayrağını yakma görüntülerini izlediğimde çok üzüldüm. Kendime keşke bayrak yerine beni (fotoğrafımı değil) 10 kez ateşe verseydiler dedim. Çünkü bu bayrağı yüceltmek için her dorukta 10 şehit verdik” ifadelerinde bulundu.

Tümgeneral Süleymani, “Gerçekten şunu ifade etmek isterim ki, dış boyutta elde ettiğimiz başarılarımızın asıl nedeni, İnkılap Rehberi’nin üstün liderliğidir” ifadesini kullandı.

İran’ın bir akım için Filistin’e destek sağlamadığını belirten Tümgeneral Süleymani, şöyle devam etti: Filistin halkına verdiğimiz destek, dini inanç ve inkılapçı görevimiz hem de Siyonist Rejim’e karşı olduğumuzdan kaynaklanmaktadır.

“Vatandaşlara adli ve ekonomik alanlarda hizmet sunma konusunda İslami düzenimizin gücü arttığı zaman tüm dünya birleşip İran’a karşı komplo kursa da ellinden bir şey gelemez; zira ülkemizdeki 80 milyon askerle karşı karşıya kalacaktır” diyen sözlerini şöyle tamamladı: İran Yargı Erki Başkanı Ayetullah Amoli Laricani’nin ABD’nin yaptırım listesine alınması bir şeref ve onurdur zira bu yetkili İslami düzeni savunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.