Yemen Uleması İslam Düşmanlarına Karşı Cihad Fetvası Yayınladı.

  • 26 Mart 2015
  • 1.328 kez görüntülendi.
Yemen Uleması İslam Düşmanlarına Karşı Cihad Fetvası Yayınladı.

Yemen Uleması Yemen Halkından İşgalci Suud Rejimi İle Körfez Ülkelerine Karşı Savaşmak İçin Cihad Fetvası Yayınladı.”Vatanı Savunmak Tüm Yemen Halkının Üzerine Farzdır”. “Tüm Yemen Halkı Mukaddes Ve Kutsal Savaş” İçin Tüm Hazırlıklarını Tamamlasınlar.

İslami Davet

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. İbrahim dedi ki:

    ” O zaman inkâr edenler, kalplerine taassubu, câhiliyet taassubunu yerleştirmişlerdi. Allah da elçisine ve müminlere sükûnet ve güvenini indirdi. Onları takva sözü üzerinde durdurdu. Zaten onlar buna pek layık ve ehil kimselerdi. Allah herşeyi bilendir.
    Andolsun ki Allah, elçisinin rüyasını doğru çıkardı. Allah dilerse siz güven içinde başlarınızı tıraş etmiş ve saçlarınızı kısaltmış olarak, korkmadan Mescid-i Haram’a gireceksiniz. Allah sizin bilmediğinzi bilir. İşte bundan önce size yakın bir fetih verdi.”
    Fetih Suresi 26,27. Ayetler.

  2. SUPHI dedi ki:

    ALLAHIN RESULU OLMEDEN ONCE HERKESE DUNYANIN ENBUYUK HEDIYESI OLAN KURAN KERİMİ VE EHLİ BEYTINİ EMANET VERDİ…AMA BUTUN DUNYA KALKMIS ALLAHIN VE EHLI BEYTININ YOLUNDA GIDEN INSANLARLA SAVASIYORLAR…ALLAH HER ZAMAN HAK ILEDIR…ONUN ICIN ZAFER KESINLIKLE YEMEN HALKININ OLACAKTIR…

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.