İranlı Yetkili: Bahreyn rejimi siyonistlere yalakalığı derhal durdurmalı

  • 29 Aralık 2018
  • 1.484 kez görüntülendi.
İranlı Yetkili: Bahreyn rejimi siyonistlere yalakalığı derhal durdurmalı

İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian, Bahreynli Müslümanların lideri Ayetullah Şeyh İsa Kasım’la Iraklı büyük alim Ayetullah Ali Sistani’nin görüşmesi Bahreyn’in zalim Halife rejimine ciddi mesajı olduğunu belirtti.

Twitter sayfasında Bahreynli Müslümanların lideri Ayetullah Şeyh İsa Kasım’la Iraklı büyük alim Ayetullah Ali Sistani’nin görüşmesini değerlendiren İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian, bu görüşme başta Halife rejimi olmak üzere bölge ülkelerine önemli, açık ve net bir mesaj içerdiğini belirtti.

Emir Abdullahian, mazlum Bahreyn halkını bastırma ve katliam etme zulmü ve Bahreyn rejiminin siyonistlere yalakalığı derhal durdurulması gerektiğini vurguladı.

Bahreyn Milli Vefak Cemiyeti bir açıklama yaparak, Cuma günü Bahreynli Müslümanların lideri Ayetullah Şeyh İsa Kasım’la Iraklı büyük alim Ayetullah Ali Sistani’nin görüşmesinde taraflar bölgenin ve İslam dünyasının önemli meselelerini ele aldıklarını belirtti.

78 yaşındaki Ayetullah Şeyh İsa Kasım, Bahreynli Müslümanların manevi lideridir. Ayetullah Kasım geçen Perşembe günü 50 yılın ardından Irak’ın Necef kentine geldi ve Şia Müslümanların birinci İmamı Hz. Ali’nin -s- türbesini ziyaret etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.