Siyonist Rejim, Filistinlileri Tutuklamaya Devam Ediyor

  • 04 Haziran 2015
  • 650 kez görüntülendi.
Siyonist Rejim, Filistinlileri Tutuklamaya Devam Ediyor

Korsan Rejim İsrail bu sabah (4 Haziran Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka’nın Nablus ve El-Halil vilayetlerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçleri Vaddah Amir ve Asım Amir kardeşleri Nablus’a bağlı Kefer Galil beldesindeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. İşgal güçlerinin baskın sırasında silah aradıkları bahanesiyle her iki evin de duvarlarını balyozlarla yıktığı bildirildi.

Bu arada Vaddah ve Asım kardeşlerin işgal zindanlarında daha önce bir süre tutuldukları ve Halk Cephesi üyesi oldukları ifade edildi.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde ayrıca El-Halil’in bazı mahallelerine baskın düzenleyerek Hamas üyelerinin evlerinde aramalar yaptı.

Şeyh Hüseyin Ebu Hadid’in ailesi işgal güçlerinin El-Halil’in Ebu Sinine Mahallesi’ne baskın düzenleyerek El-Halil Üniversitesi öğrencisi oğulları Nasr’ı gözaltına aldığını açıkladı.

Muhammed Ebu Zeki ve Emced Ebu Zeki kardeşlerin ailesi de işgal güçlerinin El-Halil kent merkezindeki evlerine baskın düzenleyerek evde arama yaptığını ve iki kardeşi gözaltına aldığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.