Suriye Ordusunun Yurt Genelinde Yürüttüğü Operasyonların Başarısı Zafer Heyecanını Büyütüyor.

  • 31 Mart 2015
  • 894 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Yurt Genelinde Yürüttüğü Operasyonların Başarısı Zafer Heyecanını Büyütüyor.

Vatan koruyucuları Suriye ordu birlikleri vatan topraklarının her köşesini terörden tamamen temizlemeyi amaçlayan operasyonlarında yeni başarılara imza atarak vatan evlatlarının zafer heyecanı ve umutlarını büyütmeye devam ediyorlar.

Şam Kırsalında Zebadani’nin Batı Dağları Tamamen Ordunun Kontrolünde

Askeri kaynak ordu birliklerinin Şam kırsalı Zebadani bölgesinin batı sıradağlarının tamamını teröristlerden temizleyip kontrol ve güvenliği ele geçirdiklerini belirtti.

Operasyonlarda Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlerden yüksek sayıda teröristin araç ve ağır silahlarıyla etkisizleştirildiklerini belirten kaynak; öldürülen ve aralarında saha komutanlarının bulunduğu teröristlerin genelinin yabancı olduklarına dikkat çekti.

İdlib ve Kırsalında Nusra Cephesinin Ağır Kayıpları Sürüyor

Askeri kaynak ordu birliklerinin İdlib kırsalının kuzeyinde geneli Türkiye toprakları üzerinden gelen teröristlerin destek hatlarını hedef aldıklarını ifade etti.

Kaynak; Benniş ve Kefar Calis bölgelerinde yapılan operasyonlarda Nusra Cephesinin saflarında çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüğünü belirtti.
Ordu birliklerinin İdlib kırsalının güney ve güneydoğusu Serakib, Sermin ve Feyalon bölgelerinde terör örgütlerinin yuva ve kümelenme yerlerine ek olarak araçlarını imha ettiklerini aktaran kaynak; onlarca teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ekledi.

İdlib Kentinde ise ordu birlikleri Nusra Cephesi ve diğer örgütlere karşı nitelikli operasyonlarını sürdürerek Türkiye’deki rejimin desteklediği radikal çeteleri ağır beşeri kayıplara uğrattı.

Hama Kırsalında Karargah ve Araçları İmha Edildi

Ordu birlikleri Hama İline tabi Selamiye kırsalının Cana el Ulbavi Köyüne ilaveten Morik Beldesinde teröristlere ait yuva ve kümelenme yerlerini hedef aldı. Operasyonlarda yüksek sayıda terörist ölü ve yaralı düşürülüp araçları da imha edildi.

Hama kırsalında İdlib il sınırlarına yakın Nakir Köyünde Nusra Cephesi ve Ahrar el Şam İslami Hareketinin mevkilerini imha eden ordu birlikleri aralarında yabancıların bulunduğu çok sayıda teröristi araç ve ağır silahlarıyla etkisizleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.