Velayeti: Çabehar saldırısı failleri ağır tokat yiyecekler

  • 08 Aralık 2018
  • 1.904 kez görüntülendi.
Velayeti: Çabehar saldırısı failleri ağır tokat yiyecekler

İran İslam inkılabı rehberinin uluslararası işler danışması Ali Ekber Velayeti, Çabehar kentinde terör saldırısını düzenleyen unsurların ve destekçilerinin İran İslam Cumhuriyeti’nden ağır tokat yiyeceklerini söyledi.

Velayeti, Çabehar kentindeki terör saldırısının İran İslam cumhuriyetinin gücüne darbe indirmek ve güvensizlik çıkarmak isteyen terörist ve hamilerinin aslında çaresizliklerinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Velayeti, İran İslam Cumhuriyeti ve halkının geçmişte olduğu gibi düşmanların İran ve bölgede oynamak istedikleri her türlü oyuna karşı geldiğini ve bundan sonra da düşmanların komplolarını yenilgiye uğratmaya devam edeceğini söyledi.

İran İslam inkılabı rehberinin uluslararası işler müşaviri, İran İslam Cumhuriyeti’nin onurlu yolunu sürdürmeye bundan sonra da kararlı ve azimli bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Geçen perşembe günü bir teröristin Çabehar kenti emniyet müdürlüğü merkez binasına yönelik bomba yüklü bir araçla saldırı düzenlemek isterken İran emniyet güçlerinin direnişiyle karşılaşmasının hemen ardından istediği hedefte patlatılması önlenirken saldırıda 2 kişi şehit olmuş ve içlerinde kadın ve çocuklar da olmak üzere 42 kişi de yaralanmıştı. Saldırıyı düzenleyen terörist öldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.